*Nettavisen* Nyheter.

Tar ikke gjenvalg

Børre Rognlien fra Ulsrud gir seg i Oslo Idrettskrets.

Børre Rognlien fra Ulsrud tar ikke gjenvalg i Oslo Idrettskrets.

ULSRUD: Børre Rognlien har i dag meddelt valgkomiteens leder, Odd Bjørn Bratt, at han ikke stiller til gjenvalg som leder av Oslo Idrettskrets på tinget 6. juni, skriver Oslo Idrettskrets i en pressemelding.

Det betyr at Rognlien går av etter å ha ledet kretsen i en tre års periode. Før han ble valgt til leder i 2006, hadde han vært kretsens generalsekretær i 12 år (1994-2006).

Børre Rognlien ble valgt til 2. visepresident i NIF på idrettstinget i 2007, og han velger nå å prioritere dette vervet.

Etter å ha innehatt en av de to mest fremskutte og ansvarsfulle stillinger i Osloidretten sammenhengende i 15 år, har jeg meddelt valgkomiteens leder at jeg ønsker avløsning som leder av Oslo Idrettskrets ved kretstinget 6. juni, sier Børre Rognlien.

Brenner for idretten

For Rognlien har dette vært en vanskelig avgjørelse, men han vil fortsatt være involvert i det frivillige arbeidet rundt idretten.

Det har ikke vært noen lett avgjørelse. Jeg brenner fortsatt for idrett og fysisk aktivitet slik vi tilbyr det i den frivillige idretten, og jeg trives svært godt blant de mange positive menneskene jeg har truffet gjennom 40 år i Osloidretten. Jeg har hatt verv sammenhengende her i byen siden jeg ble valgt til medlem av juniorstyret i ASK i 1967. Derfor har jeg også meddelt valgkomiteen at jeg kan være aktuell som kandidat til andre verv, sier Børre Rognlien.

Siden jeg er valgt som 2. visepresident i NIF til tinget i 2011, vil jeg heldigvis fortsatt befinne meg i idrettsmiljøet i årene fremover. Og jeg akter å fullføre min periode som styreleder i OIK etter beste evne. Jeg vil fortsette som en synlig leder inntil det er valgt en ny, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag