*Nettavisen* Nyheter.

Tar kundene med på helikoptertur

Rolf Vidar Aaen, Franchisetager for Narvesen på Bøler, ønsker å gjøre litt ekstra stas på gode kunder. Hver måned gir han derfor bort en gratis helikoptertur!

Bøler: Det eneste man trenger å gjøre for å vinne den 30 minutter lange turen over hovedstaden, er å melde sin interesse i kiosken.

Gode kunder

Den første turen går 4. september. Da vil Aaen og samboeren ta med seg en heldig vinner opp i skyene.
Jeg vil nok tørre å påstå at vi er de første i landet til å tilby kundene helikpotertur, sier en tydelig stolt Aaen. Hver måned vil han legge alle navnelappene i en haug, og trekke en tilfeldig vinner. I tillegg skal de ansatte få være med på den luftige opplevelsen.
Jeg lovet meg selv at de ansatte skulle få en hyggelig overraskelse hvis de stod på for å gjøre kiosken til et hyggelig sted å besøke, og det har de gjort fra første stund. Derfor fortjener også de å få være med på moroa, mener han. Turene vil sannsynligvis vekke oppsikt i nabolaget på Bøler. Helikopteret skal nemlig lette fra parkeringsplassen utenfor kjøpesenteret.
Vi håper folk stiller opp og tar en titt. Det er jo ikke hver dag parkeringsplasser blir omgjort til landingsplass for helikoptre, mener Aaen.

Kostnadsfritt

En annen godbit for Aaen ved å gi bort helikopterturer, er at det ikke kommer til å koste bedriften en krone. Sponsorinntekter sikrer nemlig turene økonomisk.
Det koster selvsagt litt penger å leie helikopter en gang i måneden. Derfor har jeg kontaktet flere sponsorer som finansierer turene ved å ha logoen sin på helikopteret når det sirkler over Oslo. Dermed koster det oss lite eller ingenting, så dette er en vinn-vinn situasjon for alle parter. Både meg, kundene og selvsagt sponsorene som får luftet reklame i beste sendetid, smiler han.

Søker nye ideer

Aaen gir seg imidlertid ikke med helikoptertur til tilfeldige kunder. Nå oppfordrer han folket til å komme med ideer til andre prosjekter av liknende karakter. Belønningen for det beste forslaget er selvsagt en tur opp i skyene.
Vi er med på alt som er moro, og det samme håper vi gjelder for kundene våre. Man kan få til mye sammen. Kom innom med gode ideer, så kan det plutselig hende at det vanker en helikoptertur, avslutter Aaen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag