RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tårevått farvel med Kjelsås


Neste sesong spiller ikke brødrene Julian (venstre) og Simen Møller på samme lag etter at sistnevnte har signert for Tromsø IL. Foto: Thomas Granerød
Neste sesong spiller ikke brødrene Julian (venstre) og Simen Møller på samme lag etter at sistnevnte har signert for Tromsø IL. Foto: Thomas Granerød
Det ble en meget spesiell dag for Simen Møller som spilte sin siste kamp for Kjelsås før avreise til Tromsø.

MAJORSTUEN: – Dette ble en meget spesiell kamp, og jeg vet nesten ikke om jeg klarer å si noe som helst akkurat nå, sa en meget preget Simen Møller etter avskjedskampen for Kjelsås borte mot Frigg.

Nå går ferden til Tromsø og Tippeliagen for 22-årige Møller.

Det blir helt sprøtt å forlate denne klubben og ikke minst alle kameratene mine på laget, de er jo mine bestevenner, fortsetter Møller med en stor klump i halsen.

Takker laget

Møller er heller ikke sen med å takke laget og klubben for eventyret han nå er i ferd med å ta fatt på;

– Jeg har bare godord å komme med ovenfor kjelsås, alle rundt meg har gjort meg god og til den jeg er i dag, fortsetter Møller.

– Hvordan var det å våkne i dag og vite at dette blir din siste som Kjelsås-spiller - i hvert fall for denne anledningen?

– Uff, jeg hadde nesten vondt i magen da jeg våknet. Merket at dette var noe ekstra spesielt, men aller verst hadde jeg det i pausen da det virkelig gikk opp for meg at dette er siste kamp, avslutter Simen Møller til Nordre Aker Budstikke.

Avsluttet med tap

Selve kampen tapte forøvrig Kjelsås med 4-1, men det passet nesten til stemningen som rådet i Kjelsås-leiren rett etter kampslutt.

Dermed ble det en lite sportslig nedtur i sesongens siste kamp etter at Kjelsås har levert en meget bra høstsesong.

Se tabellen her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere