RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tåsen-vektere skal passe på Nydalen

Avantor har inngått en tre års rammeavtale med vekterselskapet G4S om vakthold i Nydalen.

NYDALEN: Fra og med 1. mars er det Tåsen-baserte vaktselskapet som får ansvaret for den utvendige vektertjenesten i regi av Nydalen gårdeierforening.

– De vil også ha alarmutrykning på heiser og en del skallsikringalarmer, sier forvaltningssjef Jan Karlsen i Avantor.

Den nye avtalen berører ikke de enkelte leietakerne i Nydalen sine eksisterende vekteravtaler.


G4S, tidligere Falck, i dag verdens største sikkerhetsselskap, skal levere sikkerhetsløsninger til 46 av Avantor Eiendomsforvaltning AS’ forvaltede portefølje i Oslo og omegn, deriblant Nydalen. Dette er en av de største enkeltstående konsentrerte mobil-, utrykning- og beredskapstjenestekontrakter i Oslo.

Nærhet viktig

G4S overtar Nydal-vaktholdet etter NOKAS (tidligere Vakt Service) som i dag holder til i Nydalsveien 15.

– Har Avantor vært misfornøyde med NOKAS?


– Nei, det har ikke vært noen misnøye hos oss. Vi inngår treårsavtaler, og det er flere vurderinger som ligger til grunn, sier Karlsen til Nab.no.

Han peker på både pris- og tjenestetilbud, men ikke minst beliggenhet som en viktig faktor.

– NOKAS er i ferd med å flytte fra Nydalen. G4S har hovedkontor på Tåsen. Nærhet til Nydalen er vektlagt i stor grad, sier Karlsen, og legger til at Avantor også ønsker å kunne bruke G4S som rådgiver og støttespiller innen valg sikkerhetstjenester.

– Bydelssamarbeid

– Det er ekstra hyggelig at vi befester vår posisjon som sikkerhetsleverandøren i vårt nærområde, sier country manager i G4S, Vidar Berg i en pressemelding.

– I dette bydelssamarbeidet er det en absolutt fordel for oss å kunne trekke ut synergier fra alle de enheter som opererer ut fra vårt hovedkontor som er nabo til Nydalen. Det å bidra til trygghet i vårt eget nærområde er jo i seg selv en god motivasjon, og vi er glade for den tillit Avantor Eiendomsforvaltning AS har vist oss ved å inngå denne rammeavtalen, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere