RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatoveringen hele verden vil se


UTFORDRET: Etter å ha blitt utfordret av kompisene slo Stian Ytterdahl til med en heller spesiell tatovering på armen.
UTFORDRET: Etter å ha blitt utfordret av kompisene slo Stian Ytterdahl til med en heller spesiell tatovering på armen. Foto: Foto: Kay Stenshjemmet, Romerikes Blad/ANB
Stian Ytterdahl (18) har en kvittering fra McDonald's tatovert på armen. Det vekker oppsikt på begge sider av Atlanteren.

(ROMERIKES BLAD) Onsdag kveld fikk RBs ansvarlige redaktør Magne Storedal en forespørsel fra Kristen Hamill i CNN i New York. De ville gjerne bruke RBs video av 18-åringen i sine sendinger. Svenske Expressen ønsket også å publisere bildene, det samme vil Daily Mail i England.

I tillegg går historien torsdag formiddag verden rundt på diverse nyhetsnettsider.

For Stian Ytterdahl ble det til slutt så mange henvendelser at han måtte slå av telefonen.

– Jeg hadde aldri forventet den responsen. Det er jo bare en kvittering fra McDonald's, sier han når rb.no snakker med ham torsdag morgen.

Han har ikke fullstendig oversikt, men tror nærmere tusen personer har vært i kontakt med ham etter at rb.no publiserte saken om hans noe utradisjonelle tatovering onsdag ettermiddag.

Selv har han ikke rukket å lese alt som har stått skrevet om han.

– Det er bare RB jeg har lest skikkelig, men jeg synes bare det er kult at utenlandske aviser også har lyst til å vise fram tatovering, sier han.

Med sine 18 år er det naturlig at også Stians foreldre har en mening om sønnens ferske tatovering.

– Mamma er ikke så glad i den, men hun liker ikke tatoveringer generelt. Pappa reagerte ikke, men det er jo uansett min arm.

Se videoen CNN gjerne ville ha her:

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere