RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatoveringsfest i Oslo


17 Tatoveringsartister fra hele verden stiller på SAS hotellet
17 Tatoveringsartister fra hele verden stiller på SAS hotellet Foto: PROMO
Oslo Tattoo Convention arrangeres for 12. året på rad. 17 Tatoveringsartister fra hele verden stiller på SAS hotellet for å fargelegge det norske folk til 17. mai – og for evig og alltid.

OSLO: Det er et heftig program Oslo Tattoo Convention har i år. Foruten at du kan la deg tatovere, så er det satt opp en egen smykkebod der du få laget og kjøpt personlig smykker. Det er salgsboder, og en en kunstutstilling der flere kjente tatovører er portretert.

Vil du ha en ny tatovering, så bør du stille tidlig. Artistene legger ut lister, men erfaringsmessig så blir disse fort fulle. Ikke rart med tanke på at det står tatoveringsartister fra hele verden klare til din disposisjon!

dittOslo vil selvsagt være til stede under arrangementet og har du planer om å tatovere deg ønsker vi å komme i kontakt med deg.

Underholdningen ellers er kanskje grunn god nok til å ta turen. På fredag stiller Hip Hop/ Reggae bandet Ubudn Gjest fra Oslo/Nesodden. Pain Solution sine fakirshow er i verdensklasse og når Stoner-rockerne i HONCO stiller på scena så er fredagen komplett.

Send inn din tatovering her

Lørdag blir det kåring av de beste tatoveringene i forskjellige kategorier. Pain Solution stiller på scena nok en gang og det hardtslående Oslo bandet Berserk står for den musikalske biten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere