RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatt med bilen full av stjålet skiutstyr


Ski og snowboard ble stjålet i et innbrudd hos Onkel Tomms hytte ved Øvresetertjern natt til mandag. Like etterpå ble tyven tatt, med bilen full av tyvegods. Illustrasjonsfoto
Ski og snowboard ble stjålet i et innbrudd hos Onkel Tomms hytte ved Øvresetertjern natt til mandag. Like etterpå ble tyven tatt, med bilen full av tyvegods. Illustrasjonsfoto
Bare timer etter innbruddet i barnehagen Onkel Tomms hytte ved Øvresetertjern ble en østeuropeisk mann stoppet med bilen full av stjålet skiutstyr.

ØVRESETER: I tretiden natt til mandag oppdaget en observant brøytebilsjåfør en Toyota av eldre modell i området mellom Holmenkollen og Frognerseteren.

Mistenkelig bil

– Mannen ble mistenksom fordi bilen kjørte så forsiktig, så han meldte i fra til politiet, sier politioverbetjent Dagfinn Kaldal ved Majorstua politistasjon til Ullern Avis Akersposten.

Det skulle vise seg at det var grunn til mistanken, for da politiet stoppet mannen i Toyota'en, fant de skiutstyr som viste se å være stjålet samme natt fra barnehagen Onkel Tomms hytte ved Øversetertjern.

Politiet forteller også at bilen hadde falske skilter.

Innbrudd i bod

Pedagogisk leder for avdeling Hvidsyn i Onkel Tomms hytte barnehage, Tor Olav Skogen, bekrefter at de har hatt innbrudd i en bod i barnehagen og at politiet varslet dem om dette natt til mandag. Dermed ble det en litt annerledes planleggingsdag i barnehagen for de ansatte.

Nå håper Skogen at alt utstyret kommer til rette igjen.

– Vi har ikke helt oversikt over hva som er blitt stjålet ennå, men det er mest utstyr til de ansatte, både langrennski, alpinski og snowboard, sier han.

– Det er trist at sånt skjer, sier Skogen som håper at dette ikke ødelegger mulighetene for å benytte seg av de glimrende snøforholdene i marka.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere