RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatt med narkococktail


Fotballspilleren må betale en bot på 105.000 kroner, men slipper å sone fengselsstraffen så lenge han gjennomfører et promilleprogram.
Fotballspilleren må betale en bot på 105.000 kroner, men slipper å sone fengselsstraffen så lenge han gjennomfører et promilleprogram. Foto: Arkivfoto
En 28 år gammel kvinne fra Manglerud ble tatt med heroin, marihuana og hasj.

OSLO TINGRETT: Den var på ettermiddagen 18. august i fjor ble kvinnen tatt av politiet etter at de hadde fått tips om at flere personer satt i en Mercedes i Feltspatveien på Lambertseter og holdt på med et hvitt pulver.I vesken til kvinnen fant politiet vel to gram heroin, nesten ti gram marihuana og nesten fire gram hasj.

Nylig møtte hun i Oslo tingrett og erkjente forholdet.

Retten fremhever at de av allmennpreventive grunner må reagere strengt på narkotikakriminalitet. Det at stoffet var ment til eget bruk, samt at kvinnen går til behandling for rusmisbruket gjorde at retten landet på 30 dagers betinget fengsel med en prøvetid på to år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere