Gå til sidens hovedinnhold

Tatt med stjålne barnevogner

En person ble natt til tirsdag tatt med to stjålne barnevogner. Les mer om hva Manglerud-politiet har hatt å gjøre de seneste dagene.

LAMBERTSETER: Politiet fikk like over midnatt tirsdag melding om at en person forsøkte å stjele en motorsykkel på Bergkrystallen på Lambertseter.

Det ble med forsøket, men like etter kom en patrulje over en kar med to barnevogner. Det viste seg at disse var stjålet i en barnehage like ved.

Tyven var en 44 år gammel mann.


Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Tatt for tre forhold

BJØRNDAL: En bil ble tirsdag ettermiddag stoppet av politiet i Bjørnåsveien. Den 44 år gamle mannen hadde ikke gylldig førerkort, han brukte ikke sikkerhetsbelte og snakket i mobiltelefon.

Gikk langs E6

SKULLERUDDUMPA: To jenter på 17 og 18 år gikk natt til onsdag langs E6 innover etter at de hadde forlatt en taxi. De hadde blitt uenig med sjåføren på grunn av betalingen. De hadde nemlig ikke penger.

Pirattaxi

RYEN: En 53 år gammel mann ble natt til onsdag tatt og anmeldt for brudd på samferdselsloven. Han hadde kjørt pirattaxi. Dette skjedde å Ryen.

Innbrudd

NORDSETER: Onsdag formiddag fikk politiet melding om innbrudd i Nordsetergrenda. En verandadør var brutt opp. En mann ble observert stikke fra stedet. Han hadde fått med seg penger og i Iphone.

Branner

ULSRUD/LAMBERTSETER: Nødetatene fikk onsdag to meldinger om gressbranner. Den første var ved Ulsrud T-bane - den andre ved Cec. Thoresens vei påp Lambertseter. Begge ble lett slukket av brannvesenet.

Onsdag kveld forsøkte også noen å tenne på en benk ved Lambertseter skole.

86-åring til sykehus

SKULLERUDDUMPA: En 86 år gammel dame ble torsdag formiddag kjørt til Ullevål sykehus etter en kollisjon mellom en lastebil og personbil. Dette skjedde på E6 i Skulleruddumpa.

Tatt for nasking

MORTENSRUD: En utenlandsk kvinen ble torsdag ettermiddag tatt for nasking i Kiwi på Mortensrud. Hun ble anmeldt for forholdet.

Innbrudd i strandkafé

HVERVENBUKTA: Torsdag ettermiddag ble det meldt om innbrudd i kafeen Helleberget i Hvervenbukta. En dør var brutt opp.

Reklame

Husker du disse to idiotene?