RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tatt uten skilt – med falsk ID

BRYN: Tirsdag kveld oppdaget politiet en bil på Store ringvei ved Bryn. Den hadde ikke skilt bak. Bilen ble stoppet.

Føreren forsøkte seg med å oppgi falsk personalia. Han utga seg for å være en annen enn den han var. Det viste seg etter hvert at han hadde tjuvlånt bilen, og han hadde ikke førerkort.

Det ble også funnet en skåsshanske i bilen. Dermed bar det av sted til sentralarresten for 24-åringen.
 

Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Krasjet i krysset

BJØRNDAL: Det skjer ofte noe i krysset Slimeveien/Ljabruveien. Onsdag ettermiddag kjørte to biler i hverandre. Ingen personer ble skadet. De to førerne ble sjekket av ambulansefolk. En 43 år gammel mann mistet førerkortet på grunnlag av at han ikke hadde overholdt vikeplikten, og dermed forårsaket kollisjon. Begge bilene måtte ha hjelp av bergingsbil.

Kjørte uten førerkort

OPPSAL: Natt til tirsdag stoppet politiet en bil ved Oppsal senter for kontroll. Det viste seg at den 23 år gamle kvinnelige sjåføren ikke hadde førerkort. Nå har hun en anmeldelse på seg.

Evakuerte senteret etter tørrkok

MORTENSRUD: Tirsdag formiddag måtte Mortensrud Torg evakueres på grunn av mye røyk. Det viste seg at røyken kom fra en tørrkokt kjele på Kiwi. Brannvesenet fikk slukket og etter en runde med utlufting kunne kunder og personale ta senteret i bruk igjen. Det er opprettet politisak og anmeldelse.

Rotet i søppelet

NORDSTRAND: Mandag kveld måtte personalet i Sparbutikken på Sæter be om hjelp fra politiet. En mann rotet rundt i søppel, oppførte seg ufint og ville ikke forlate stedet. Etter hvert fikk politiet roet ham ned og den 55 år gamle plageånden bortvist fra området.

Kjørte ned veibom

ÅSLAND: Natt til torsdag var det veiarbeid på E6 ved bygrensen/Åsland, og det var lagt ned bom for å dirigere trafikken fra fire til to felter. Føreren av en trailer som skulle til IKEA på Furuset, beregnet ikke godt nok trailerens lengde, og hengeren rev derfor med seg bommen. Ingen personer ble skadet. Lasten ble forsvarlig sikret, og bilen kunne deretter kjørte til sitt mål.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere