Tegnet årets julekort

Emily Wegem Waller (8) fra Majorstuen skole vant KPMGs tegnekonkurranse, og her feires det hos KPMG.

Emily Wegem Waller (8) fra Majorstuen skole vant KPMGs tegnekonkurranse, og her feires det hos KPMG.

Tredjeklassing Emily Wegem Waller (8) fra Majorstuen skole vant KPMGs tegnekonkurranse med sin juletegning.

Klikk på bildet for å forstørre.

Tredjeklassingene ved Majorstuen skole har tegnet julekort i stor stil, og i forrige uke var de på besøk hos KPMG. Foto: Berit B. Njarga

Klikk på bildet for å forstørre.

Her er den flotte tegningen, tegnet av Emilie.

MAJORSTUEN: Emilys tegning vil dermed bli brukt som et av firmaets internasjonale julekort. Den stolte, men sjenerte vinneren fikk dessuten med seg en pakke julekort med tegningen på til eget bruk.

– Jeg tror ikke jeg har sendt så mange julekort før, måtte åtteåringen innrømme, før hun viste fram den fine vinnertegningen.

– Jeg har tegnet et hus, julenissen i sleden sin og en snømann. Jeg liker veldig godt å tegne og tegner både hjemme og på skolen, forteller Emily.

Hun deler førsteplassen med en av førsteklassingene, som får sin tegning på julekort som sendes de ansatte og kunder av KPMG hjemme i Norge.

Samfunnsansvar

Kåringen av de beste juletegningene foregikk på KPMG-huset på Majorstuen, og i den forbindelse var 1. og 3. klasse på besøk fredag. De har bidratt med til sammen 100 juletegninger til konkurransen, som hadde «fellesskap og feiring» som tema.

– Dette er et internasjonalt KPMG-samarbeid, der vi setter fokus på barn og utdanning. Vi synes det er hyggelig å samarbeide med Majorstuen skole, som jo er naboen vår, og fikk så mange flotte tegninger at det var vanskelig å kåre en vinner, forteller HR-direktør Vivi Kristensen, som synes dette er en positiv måte å vise samfunnsansvar på, samtidig som de får illustrert julekortene.

Lager julepynt

Samtlige tegninger var hengt opp til pynt i lokalene, og 3. klasse mottok også et gavekort i premie for vinnertegningen. Dermed skal det handles inn hobbysaker til juleverksted for klassen.

– Jeg liker å lage julepynt. Kanskje jeg kan lage noe til bestemoren min, forteller Emily.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.