Gå til sidens hovedinnhold

Teknikerne fra Holmlia

I eliteserien i futsal er det tekniske finesser på rekke og rad. Spillerne fra Holmlia er kanskje laget som spiller aller lekrest.

Ekeberg: Vi spiller veldig teknisk fotball. Det blir mange fine enkeltmannsprestasjoner når vi er i aksjon, sier Holmlia-kaptein Abo Noor.

I futsal er det selvsagt et stort pluss med tekniske spillere på de små flatene. I Oslo-avdelingen i eliteserien er det Holmlia som har flest tekniske spillere sammen med serieleder Oslo.

De spiller nok likevel i et litt roligere tempo enn det vi gjør. Vi prøver å spille mye en-touch, sier Noor.

Møtte gode forsvarslag

Før helgas kamper i Ekeberghallen lå Holmlia helt oppe på en bronseplass på tabellen, men laget skulle ikke få det lett med å sanke poeng søndag.

I den første kampen ble det riktignok en grei 4-0-seier over Solør, men så ble det verre.

Et solid Haugerud-lag var motstander i den andre kampen. Mye på grunn av en meget sterk defensiv kunne til slutt laget fra Groruddalen juble for 3-1-seier over Holmlia.

I den siste kampen ventet Grorud, og heller ikke der ble det lett å score for Holmlia. Også Grorud hadde defensiven intakt, og Holmlia måtte nøye seg med et kjedelig 0-0-resultat.

Vi mangler nok fortsatt litt disiplin. Blant annet gjorde vi flere tabber i forsvar. Uansett er vi fortsatt i rute, ettersom vi er i rute med tanke på målsettingen om en plassering blant de fem beste, sier Noor som nettopp er på femteplass med sine lagkamerater.

Mer og mer ivrige

Holmlia synes futsal bare blir mer og mer gøy. Det har ført til at spillerne har begynt å ta det enda mer seriøst.

Det er veldig bra oppmøte på treningene, så nå skal vi øke fra én til to treninger i uka, forteller Abo Noor.

Med enda mer trening blir det spennende å følge Holmlia i fortsettelsen. Teknikken er som kjent allerede på plass og da er man allerede på god vei for å være god i futsal. For publikum er det i alle fall moro med lag som Holmlia...

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året