RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Teknisk Museum har sommeråpent


Fotograf Andre Clemetsen har besøkt Afar, og dokumentert noen dager i kamelnomadenes liv i et av verdens varmeste, tørreste og mest ugjestmilde strøk.
Fotograf Andre Clemetsen har besøkt Afar, og dokumentert noen dager i kamelnomadenes liv i et av verdens varmeste, tørreste og mest ugjestmilde strøk.
I sommer kan du også se tre spennende, temporære utstillinger på Teknisk Museum.

KJELSÅS: Teknisk Museum har sommeråpent hver dag mellom klokken 10.00 og klokken 18.00. Dette er museets tre temporærer utstillinger i sommer:

Klima X
12 desember 2007 - desember 2009
Klima X bringer frem fakta om det som skjer med vårt klima, forskningen bak denne kunnskapen og ikke minst hvordan våre valg av politiske løsninger, teknologi og forbrukeratferd kan motvirke den negative effekten.

Klima sett fra sør, fotoutstilling
25. april til 9. august
Fotograf Andre Clemetsen har besøkt Afar, og dokumentert noen dager i kamelnomadenes liv i et av verdens varmeste, tørreste og mest ugjestmilde strøk. Her har afarene i generasjoner levd på marginen av hva som er mulig. Hvem vet hvor lenge de kan fortsette å leve av husdyrhold i Afar?

ID-tyveri
6. juni - 28. september
Hot-spot utstilling som setter fokus på et dagsaktuelt tema. Utstillingene viser hvordan kriminelle får tak i personopplysninger om oss, hvordan disse kan misbrukes og hvordan vi kan beskytte oss mot tyveriene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere