RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telefontrøbbel for nødetatene


 
  Foto: Arkivfoto: Patrik Eian Fjeldstad
Nødetatene i Oslo hadde fredag morgen store problemer med telefonsystemet. Alle nødnummer fungerer igjen like etter klokken 8, men kapasiteten er redusert.

OSLO: Feilen lå hos Telenor, og de opplyser at alle nødnummer fungerer.

Les også: Oslo-politiet pågrep 19 i narkotikaaksjon

– Trafikken er stabil, men med redusert kapasitet, skriver Telenor på Twitter. Også operasjonssentralen i Oslo opplyser at numrene er stabile igjen.

Nødnumrene 02800, 110, 112 og 113 hadde problemer med å motta telefonsamtaler, og legevakten i Oslo og Viking meldte også om problemer.

– Vi har hatt problemer som har berørt fasttelefoni-nettet hovedsakelig i Oslo-området siden 4.30 natt til fredag, opplyser informasjonssjef Knut Sollid i Telenor til NTB.

Telenor identifiserte at feilen lå hos dem, og har jobbet for å rette den opp. Sollid sier at de ikke vet om andre har blitt rammet av feilen.

– Vi har ikke oversikt over hele telebildet ennå, så det er for tidlig å si om andre deler av landet har blitt rammet, sier han. (©NTB)

Les også: Skulle selge bobil, kjøper forsvant med en halv million

Les også: Felles kamp mot griseri

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere