RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telt for ettertanke


TENNER LYS: Gateprest Jan Christian Nielsen forteller at mange kommer til stilleteltet for å tenne lys, skrive ned bønner eller bare slappe av.
TENNER LYS: Gateprest Jan Christian Nielsen forteller at mange kommer til stilleteltet for å tenne lys, skrive ned bønner eller bare slappe av. Foto: FOTO: ØYSTEIN DAHL JOHANSEN
De som trenger et avbrekk fra det yrende livet på Ekebergsletta kan trekke inn i Det stille teltet.

EKEBERG: Jan Christian Nielsen er til daglig gateprest for ungdom i Oslo, men i flere år har han vært ansvarlig for «stilleteltet» under Norway Cup. I år har han hjelp av Norsk Folkehjelp.

Del på Facebook

– Hvis noen ønsker å tenne lys eller slappe av kan de komme hit. De kan også skrive lapper med tanker, håp eller bønner, sier Nielsen.

Teltet er åpent for alle, og han forteller at mange benytter seg av muligheten til en stille stund.

– Det er ikke mer pågang enn tidligere, men mange tenker på det som har skjedd. Samtidig har det vært mange minnemarkeringer den siste tiden, og folk trenger å tenke på andre ting. Men vi er her i beredskap, hver dag, hele uken, sier gatepresten.

KLIKK HER, OG LES ALLE VÅRE NORWAY CUP-SAKER!
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere