Telting med Jonas Fjeld

 

  Foto: Jacob Kirkevaag

Han har gjort suksess som soloartist, som halvparten av en duo, som medlem av en trio, som frontfigur i et band og som teltartist på Tveten gård.

  Foto: Jacob Kirkevaag

Parkkveld: En riktig lydhør forsamling som var kommet for å måte Jonas Fjeld.

To: Ben Basgård og Jonas Fjeld med samspill av det sjeldne.

TVEITA: Og i år som i fjor ble det rene "vekkelsesstemninga" i da herrene Fjeld og Basgård entret scenen foran et publikum som fylte både teltet og plassen rundt.

Jonas Fjelds varme innbydende stemmen smyger seg innunder huden og gjør stemningen intens. Det hele ispedd små morsomme anekdoter. Og undertegnede må bare innrømme at «Hun Kom Som En Engel» fikk en litt videre betydning etter denne konserten.

Alias

Artistnavnet Jonas Fjeld ble tatt fra romanhelten av samme navn i romanserien av Øvre Richter Frich.

Gjennom sitt alter ego har Terje Lillegård Jensen markert seg som en av de fremste norske artister gjennom mer enn 30 år.

I tillegg til de platene han har laget på egen hånd og med Jonas Fjeld Band, Danko Fjeld Andersen og To Rustne Herrer, har Jonas Fjeld deltatt på utallige samleplater og andre artisters innspillinger. (Kilde: Ballade.no)

Suksess

Parkkveldene på Tveten gård har truffet blink. Ikke minst hos det godt voksne publikum.

– Vi håper jo at arrangementene gir både livsglede og ro i sjelen, sier Inger Seim og legger til:

– Mye av programmet er satt opp ut ifra publikums ønsker, og nytt av året er «Generasjonsfestival» som går av stabelen 4. september.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag