RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Vi gleder oss til søknadene kommer, sier Banksjef Lis Engell og Arne B. Larsen i DnBNors filial på Nordstrand.
– Vi gleder oss til søknadene kommer, sier Banksjef Lis Engell og Arne B. Larsen i DnBNors filial på Nordstrand. Foto: Foto: DnBNor

Tenk kreativt, få store penger

Tenk kreativt innenfor temaet ”kulturminner” og ”Ut i naturen” oppfordrer banksjef Lis Engell ved DnBNors filial på Nordstrand. De åpner gjerne pengebingen til gode formål i området.

NORDSTRAND: Sparebankstiftelsen DnBNor gir årlig flere millioner kroner i pengegaver.

Populært

To ganger i året kan banksjefen på Nordstrand blinke ut ett eller flere gaveformål i nærområdet.

– Det er mange søkere hvert år. I fjor fikk vi inn 22 søknader som jeg sendte videre til Sparebankstiftelsen, sier Engell, som oppfordrer alle til å tenke kreativt og sende inn en søknad for sine prosjekt.

15. februar er det søknadsfrist for de som ønsker støtte til formål som går inn under temaene kultur og natur.

– Sparebankstiftelsen gjør en vurdering ut fra en del kriterier, og så bestemmer jeg hvem som treffer best for vårt lokalområde og som passer best i forhold til de prioriterte temaene, forteller Engell.

Pengedryss til store og små

Sparebankstiftelsen gir like gjerne gaver til det lille og lokale som til store nasjonale prosjekter.

I fjor kunne fritidslubben på Lambertseter glede seg over en sjekk på hele 110.000 kroner, som var til klubbens multimedieprosjekt. Bjørnholt skole fikk 90.000 kroner til oppgradering og utvidelse av lydstudio.

Tidligere har Alpinbakken ved Skulleruddumpa mottatt 70.000 til nytt lys i bakken og Ekebergsletta fikk 1.000.000 til ny skateboardrampe.

Inspirasjonskilde

Meningen med pengegaven er at kapitalen skal være en inspirasjonskilde for enkeltmennesker og ulike typer organisasjoner, slik at de kan få realisert sine ideer og tiltak til glede for allmennheten.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere