RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tenker ikke opprykk


Aina Ødegaard (t.v.) og Kathrine Kronkvist hadde god grunn til å juble søndag. Manglerud Star-jentene imponerte med solide 8-0 hjemme over Gjøvik.
Aina Ødegaard (t.v.) og Kathrine Kronkvist hadde god grunn til å juble søndag. Manglerud Star-jentene imponerte med solide 8-0 hjemme over Gjøvik.
Manglerud Star har spilt seg inn i opprykkskampen etter ni poeng på de tre siste kampene, men opprykk er ikke tema hos jentene.

OPPEGÅRD: – Opprykk er ikke noe vi tenker på. Jeg vet ikke engang hvor mange poeng det er opp til lagene over oss, smiler Kathrine Kronkvist.

Av topplagene var det bare Donn som mistet poeng i denne serierunden, men det skiller likevel ikke mer enn fire poeng opp til Fart på opprykksplass for MS. Alta på tredjeplass har like mange poeng som Fart, mens serieleder Linderud-Grei har ett poeng mer igjen.

– Vi tar én kamp av gangen. Det virker dessuten som spesielt Alta og Linderud-Grei presterer på et høyt nivå om dagen, sier MS-trener Lars Falao.

– Har funnet formen

I hjemmekampen mot Gjøvik fikk han se jentene sine levere fantastisk angrepsfotball. I mange kamper i år har MS slitt med uttellingen, men søndag kom den berømte ketchupeffekten for fullt. Åtte scoringer i én og samme kamp er ikke hverdagskost.

– Det var gøy å se på i dag. Vi klarte å spille slik vi ønsker, sier Falao fornøyd.

Også Kathrine Kronkvist hadde grunn til å smile. Selv sørget spissen for tre av scoringene til Manglerud Star.

– Vi har hatt mange sjanser i andre kamper denne sesongen også, men nå klarte vi også å score. Det er tydelig at vi har funnet formen, smiler jenta som blir kalt "Mini" i MS-miljøet.

"Mini" scoret med hodet

Og "Mini" høstet stor jubel etter sitt første mål mot Gjøvik. Etter en stuss inn i feltet klarte MS-spissen å heade ballen videre inn i nettmaskene.

– Jeg pleier ikke akkurat å score med hodet. Tror bare jeg har to offisielle mål på heading før dette, smiler Kathrine.

"Mini" har banket inn mål jevnt og trutt i sin debutsesong i MS, og selv har ikke spissen oversikt på hvor mange mål hun har scoret.

– Jeg bare spiller, jeg, smiler Kathrine.

Falao må slå hjul?

Den tidligere toppspilleren Kristin Blystad Bjerke ble tidligere i høst klar for Manglerud Star, men hun har ennå ikke spilt for grønntrøyene. Nå lover Lars Falao at han "tar en Tom Nordlie" hvis Blystad Bjerke blir å se i MS-trøye.

– Hun er visst ikke i god nok fysisk form ennå. Jeg lover at jeg skal slå hjul hvis hun blir å se på banen for oss, sier Lars Falao, vel vitende om at nykommeren kan være tungen på vektskålen i en spennende sesongavslutning.Det var gøy å se på i dag. Vi klarte å spille slik

vi ønsker. Sitat_

Lars Falao

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere