*Nettavisen* Nyheter.

Tepper som varmer

Fargerikt: Hege Gundersen, som er leder i Nordstrand og Bekkelaget quiltelag, overrakte teppene til Mona Mørkved ved barneavdelingen til Universitetssykehuset Nord-Norge. Foto: Tove Smedsrød

Nordstrand og Bekkelaget quiltelag overrakte for litt siden syv tepper til kronisk syke barn ved Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN).

Nordstrand/Tromsø: Dette har vært en stor suksess. Vi har delt ut en del tepper, men har også hengt noen opp på veggen. De blir hengende på utstilling til august når barna er tilbake på sykehuset igjen, forteller leketerapeut Tove Smedsrød ved UNN.

Damene i Nordstrand og Bekkelaget quiltelag har deltatt i prosjektet "Tepper som varmer" i regi av Norges quilteforbund. Gjennom vinteren har de satt sammen lapper med ulike motiv og farger til flotte tepper. Teppene gis til kreftsyke og andre kronisk syke barn. Teppene får barna til odel og eie.

De har blitt beundret fra første stund. Vi har tidligere mottatt tepper, men ingen har vært så barnevennlige som disse. Jeg vil gi en stor takk til Hege Gundersen og hennes quiltegruppe, sier Tove Smedsrød.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag