RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Teppeselgere stjal kortet


BLE SVINDLET: Damen sa klart fra at hun ikke var interessert i tepper, men tyvene fulgte etter henne inn i leiligheten likevel. Og stjal bankkortet.
BLE SVINDLET: Damen sa klart fra at hun ikke var interessert i tepper, men tyvene fulgte etter henne inn i leiligheten likevel. Og stjal bankkortet. Foto: Illustrasjonsfoto
De frekke «teppeselgerne» tok ikke nei for et nei og fulgte etter den eldre kvinnen i boligen hennes. Der stjal de bankkortet hennes og fikk ut penger.

ABILDSØ: Fredag formiddag meldte en dame at hennes mor hadde hatt teppeselgere på besøk. De hadde fulgt henne inn i leiligheten i Svaneveien på Abildsø, selv om hun hadde sagt at hun ikke var interessert i tepper.

I etterkant oppdaget den eldre kvinnen at bankkortet var borte, og tyvene hadde fått ut penger.

– Det er en stund siden vi har hatt teppeselgere i området vårt, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Men nå er det all grunn til å være på vakt igjen, og det er viktig å melde fra så fort som mulig til politiet om man bli tilbudt tepper. Slipp i alle fall ingen inn, sier han. Teppeselgerne som nå var i aksjon, hadde vært hos damen på tirsdag, men forholdet ble først meldt fredag formiddag.


Flere saker fra dittOslo:

En brann her kan få store konsekvenser

Verge stjal 1,9 millioner fra eldre kvinne

– Noen har dessverre ikke råd til å kjøpe slike vesker, men må stjele dem i stedet

 

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere