*Nettavisen* Nyheter.

Teppesvindlerne prøver seg igjen

Dette teppet ble kjøpt av en eldre kvinne på Montebello, og hun angret bittert i ettertid, men handelen lot seg ikke omgjøre, da hun ikke visste hvem hun faktisk hadde kjøpt teppet av. Nå meldes det om at teppesvindlerne i er sving igjen, denne gang i Ullernåsen.

Senest onsdag formiddag kom meldinger om at teppeselgere er i farta igjen, denne gang i Ullernåsen.

ULLERNÅSEN: – Hvis man sier ja til at de kan komme innom og vise frem teppene sine, er de her fem minutter senere, sier den eldre kvinnen som onsdag formiddag ble kontaktet på sin hjemmetelefon av en mann som kalte seg Mustafa.

Kvinnen fikk raskt takket nei, men har hørt om naboer som ikke har vært så raske i avtrekkeren, og disse har så fått besøk på døren av teppeselgere som er svært vanskelig å bli kvitt uten å sitte igjen med rådyre tepper.

Teppeeksperter har fastslått flere ganger at teppene som tilbys, er av lav kvalitet og av en verdi som ligger langt under prisen som forlanges.

Ullernåsen-kvinnen vil gjerne advare andre i området om at det nå er teppeselgere i sving.

Tidligere har også politiet gått ut i Ullern Avis og Akersposten og advart mot å slippe selgerne inn i huset, da disse er svært vanskelig å bli kvitt.

Redaksjonen vår har de siste par årene fått en lang rekke henvendelser fra eldre mennesker i Oslo vest, som har latt seg lure av teppeselgerne.

LES OGSÅ:

Teppekjøper (84) føler seg rundlurt

La dem ikke herje!

Verre og verre med teppeselgere

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag