RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Test av god humor


I kveld kan du le godt av personene på bildet.
fOTO: PROMO
I kveld kan du le godt av personene på bildet. fOTO: PROMO
Harald Eia, Atle Antonsen, Helen Vikstvedt, Espen Eckbo, Bård Tufte Johansen, Steinar Sagen, Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim trenger bekreftelse på at de er morsomme.

GRØNLAND: Den mildt sagt frilynte banden, denne gang under navnet FLUT, tester ut nye ideer foran et kritisk men åpent publikum på Det åpne teater i kveld, klokka 19.30 presis!

Eksperimentelt

Forum for Lettbeint Underholdningsteater (FLUT) er en løs sammenslutning av komikere som ønsker å teste ut nye ideer, figurer og sceniske grep foran et kritisk, men åpent publikum. FLUT skal være eksperimentelle i ordets opprinnelige betydning.

Utvikling

Vi vil teste ut ideer ikke for testingens egen skyld men i håp om å utvikle komedie som en dag vil kunne glede tusener, ja kanskje millioner av nordmenn. FLUT skal i første rekke være et laboratorium hvor vi presenterer ideer som i dagens samfunn kan virke håpløse, ja direkte fjollete, men som muligens bærer i seg kimen til å bli morgendagens komiske suksesser. Men FLUT skal også fungere som et vennlig og velrettet spark til det såkalte «eksperimentelle teater», som har stivnet i en egen «eksperimentell» sjanger som ikke lenger føles geniunt eksperimentell, skriver humoristene om kveldens konsept.

Moroa koster 100 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere