*Nettavisen* Nyheter.

Test: Knallkjøp!

TESTET: Garmin Nüvi 250W

På jakt etter enkel og billig GPS til bilen? Slutt å lete. Garmin Nüvi 250W er et råbra kjøp.

Klikk på bildet for å forstørre.

Slik ser det ut når du navigerer.

Klikk på bildet for å forstørre.

De mest vanlige måtene å velge bestemmelsessted på.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

AMOBIL.NO: Når det gjelder å lede deg fra A til B, gjør Garmin Nüvi 250W en eksemplarisk jobb. Den er enkel å bruke, og er flink til å finne de raskeste rutene dit du skal. Alt du trenger å gjøre for å ta i bruk Nüvi 250W er å feste den på frontruten med den medfølgende sugekoppholderen, koble til billaderen, så er du i gang. Nüvi 250W gjør ikke skam på interiøret i bilen din, den er ganske så slank og smekker.

Dette har ikke gått på bekostning av skjermen, som er stor nok til å gi deg enkel navigering. Menyene er også enkle å bruke, og sannsynligvis trenger du aldri finne frem bruksanvisningen. Om Nüvi 250W er aldri så eksemplarisk, er den langt fra ekstravagant. Dette er en av de billigste GPS-ene du får tak i, og den er ikke spekket med avanserte funksjoner. Dette er altså ikke rett GPS hvis du er ute etter en enhet som også skal fungere som håndfri og musikkspiller. Er det derimot en ren GPS for navigering du er ute etter, kan vi derimot anbefale Nüvi 250W.

Den sterkeste konkurrenten er sannsynligvis TomTom One 3rd edition. Når Nüvi 250W er noen hundrelapper billigere og fungerer vel så bra til ren navigering, blir allikevel Nüvi 250W vårt førstevalg i denne klassen. Dersom lommeboken bugner og teknofriken i deg skriker etter masse finesser, finnes det selvsagt alternativer. I så tilfelle anbefaler vi deg å ta en kikk på for eksempel TomTom Go 920, Go 720 eller Panasonic GP50.

Les hele testen av Garmin Nüvi 250W på Amobil.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag