RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

TESTET: Nokia 7500 Prism.
TESTET: Nokia 7500 Prism.

Test: Kul, bra og billig

Ikke la deg skremme av det spesielle utseendet. Nokia 7500 Prism er et skikkelig godt kjøp.

AMOBIL.NO: Nokia 7500 Prism er en telefon som skiller seg fra mengden med sitt helt klassiske Art Deco-design. Prisen står i stil med det slanke designet, 7500 Prism er faktisk ikke spesielt kostbar. Selv om tastene er trekantede, er telefonen god å betjene. Nyeste versjon av Nokias menyer gjør også sitt til at betjeningen er enkel. Skjermen er lettlest, og selv om størrelse og skarphet ikke er helt i toppklasse, er den likevel blant de bedre vi har sett i denne klassen.Når lydkvaliteten i tillegg er god, må 7500 Prism sies å levere varene som telefon.

Batteriet er på sin side middels. Det gikk to til tre døgn mellom hver opplading ved normal bruk. Det innebygde kameraet med to megapiksler oppløsning er helt på det jevne. Det samme kan sies om både mp3-spiller og radio. Dette er altså ikke verken noen rendyrket kameratelefon eller musikktelefon. Noen typisk modell for forretningsbrukeren er dette heller ikke. Selv om en skikkelig kalender og en enkel e-postleser er på plass, så mangler de høyeste datahastighetene og de mest avanserte kontorfunksjonene. Nokia 7500 er godt utstyrt med ekstrafunksjoner. Det finnes godt med både nyttige småprogrammer, samt flere underholdende spill.

Spørsmålet er så om 7500 Prism er telefonen for deg? Dersom du er ute etter en telefon til vanlig bruk, slik som samtaler og meldinger, er den absolutt en telefon vi kan anbefale. Det er en gjennomgående god telefon til en rimelig penge, og på kjøpet får du et spenstig design som skiller seg fra mengden. Et alternativ er Nokia 6300. Den har stort sett de samme funksjonene som 7500 Prism, men er tynnere og har hakket bedre taletid. Hvis du skal bruke telefonen mye til musikkavspilling, kan det være verdt å legge i et par hundrelapper ekstra og gå for en musikktelefon som Sony Ericsson W580i.

Les hele testen på Amobil.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere