RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Test: Mange tommer for pengene


TESTET: Benq G2400W
TESTET: Benq G2400W
Størrelsen øker og prisene faller. Vi tester en av de rimeligste 24-tommerne på markedet.

HARDWARE.NO: Prisene på LCD-skjemer fortsetter å falle, og samtidig får flere og flere lyst på en stor skjerm. 24-tommerne har tradisjonelt vært forbeholdt de med stor lommebok, men den siste tiden har rimelige modeller flommet ut på markedet.

Benq G2400W er en av de rimeligste, ikke langt over 22-tommere i pris. Vi har testet den.

LES HELE TESTEN AV BENQ G2400W PÅ HARDWARE.NO

Vi konkluderer:

Benq G2400W kjennetegnes med middelmådighet i alle ledd, og bildekvaliteten illustrerer dette godt. Det er ingenting som er direkte dårlig i forhold til paneltype eller pris, men heller ingenting spesielt å trekke frem i positiv retning. Når det gjelder farger treffer G2400W relativt greit, selv om vi ikke er fornøyd med hvitfargen. Baklysene er lite fremtredende, og selv om svart er noe lys, er den i alle fall jevn. Fotoalbumet ser helt ok ut, men hudtoner er ingen sterk side.

LES OGSÅ: APPLE OPPGRADERER iMAC

Også i spilltestene gjør skjermen det helt greit, uten at det er mye å trekke frem i verken positiv eller negativ retning. Etterslepet er til stede, men ikke av vesentlig plagsom art. Det er godt nok for folk som spiller av og til, men ikke for dedikerte spillere. HDMI-tilkoblingen er spennende, da den utvider bruksområdet. Skjermens størrelse gjør at den faktisk egner seg til litt annet enn bare ren PC-bruk. Menyen er brukbar, og inneholder det mest nødvendige. Når det gjelder fysiske justeringsmuligheter er det ikke mye å skryte av, men det er vanlig i denne prisklassen.

G2400W er alt i alt en kurant skjerm til prisen. Den vinner ingen medaljer, men vil trolig tilfredsstille de som ikke har de aller største behovene til bildekvalitet, men likevel ønsker seg en stor skjerm.

LES MER OM DATA PÅ HARDWARE.NO

LES OGSÅ: TEST: STØRST OG BEST

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere