Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Test: Mp3 med mobil

Samsung F210.
Samsung F210.
Denne telefonen er like mye en mp3-spiller som en mobiltelefon. Og det fungerer bra.

Samsung F210 er lang og smal.

Bunnkontakter sitter bak et deksel.

Meget bra mp3-spiller.

F210 ligger greit i hånden på tross av den avlange formen.

AMOBIL.NO: Hvis du er ute etter en telefon til å spille musikk med, eller bare vil ha en telefon som vekker oppsikt, roper Samsung F210 etter oppmerksomheten din.

Lik forgjengeren X830 er F210 en svært elegant mobiltelefon med en helt spesiell utforming. Samsung selv markedsfører dette som en mp3-spiller med innebygd telefon, noe som nok ikke er så langt fra sannheten.

Allikevel har du en fullverdig telefon med de fleste funksjoner du forventer å finne på en "vanlig" mobiltelefon.

Denne gangen har Samsung også laget taster som er gode å bruke, til tross for at telefonen er smal. Med god samtalekvalitet og et batteri som gjerne varer over tre døgn med normal bruk, kan F210 fint brukes som mobiltelefon i det daglige.

Det største ulempen er skjermen. Den er i minste laget, noe som skyldes at telefonen er så smal at det ikke er plass til noen særlig større skjerm. F210 er også noe mer tungvint å betjene enn andre telefoner på grunn av den svært smale utformingen.

Den viktigste enkeltfunksjonen til Samsung F210 er musikkspilleren. Mp3-spilleren har meget god lyd, spesielt hvis du investerer i et par hodetelefoner av god kvalitet.
F210 leveres med rikelig lagringsplass. Dersom det innebygde minnet på 1 GB blir for lite, kan du utvide med ekstra MicroSD-minnekort.

Radiodelen kan skilte med en god FM-radio med RDS. Som de fleste andre mobiltelefoner, er F210 utstyrt med et kamera. Kameraet er enkelt og har en oppløsning på to megapiksler. Bildene blir typiske mobilbilder som ikke er spesielt egnet til å bli vist i full størrelse.

Når det gjelder kontor- og datafunksjoner, stiller F210 svakt. Den har verken støtte de raskeste datahastighetene eller mulighet for å lese e-post.

Til å være en lekker designtelefon, er Samsung F210 ikke utpreget dyr. Den er litt for spesiell til at vi vil anbefale den til alle og enhver, men hvis du vil ha en god musikktelefon som skiller seg ut fra alt annet, er den faktisk kanskje det beste valget i dag.

Hvis du ikke er så opptatt av at telefonen din skal være liten og sprekt designet, finnes det mer funksjonelle musikktelefoner i samme prisklasse vi heller holder en knapp på, som for eksempel Sony Ericsson W580i.

Les hele anmeldelsen på Amobil.no

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!