*Nettavisen* Nyheter.

Test: Rå bil-GPS

TomTom Go 720.

Go 720 er en av de råeste GPS-ene til bil fra TomTom. Vi har testet godsaken, med smertefrie kjøreturer som resultat.

Klikk på bildet for å forstørre.

Morofunksjoner er på plass.

Klikk på bildet for å forstørre.

GPS-en kan brukes som håndfri og til å sende og motta SMS.

Klikk på bildet for å forstørre.

Du kan navigere til interessepunkter som bensinstasjoner og resturanter på en enkel måte. Vi savner imidlertid fotoboksvarsling.

AMOBIL.NO: TomTom har gjort en god jobb med Go 720, og GPS-en overbeviser på nesten alle områder. Utseendet til Go 720 er stilrent, og GPS-en gjør ikke skam på bilens interiør.
Skjermen er gigantisk og viser et skarpt bilde. Det er enkelt å finne frem i menyene. Funksjoner er lett tilgjengelig og plasseringene er gjennomtenkte. Ikonene er i tillegg store, og lette å trykke på.

Det føles trygt å navigere etter Go 720. Stemmen og informasjonen på skjermen sier tydelig ifra om hvor du skal kjøre, og det er vanskelig å kjøre feil. At GPS-en i tillegg simulerer at du kjører gjennom tunneler gjør at du ikke bommer på utkjørselen. En innebygget FM-sender gjør at lyden kan komme ut på stereoanlegget om du vil, helt uten å kreve ledninger. At Go 720 i tillegg fungerer som en håndfri og til å motta og sende SMS gjør at det er en fullstendig assistent mens du er på kjøretur.

Det vi savner i Go 720, er fotoboksvarsling. Dette må du nemlig kjøpe som en egen tilleggstjeneste om du ønsker det. Et alternativ kan være Mios C520, som har tynnere utforming og innebygd fotovarsling til en litt billigere penge. Da mister du imidlertid FM-senderen og muligheten til å bruke TomToms ekstrafunksjon.

Les hele testen på Amobil.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.