RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Test: Rå Lambo-PC


TEST: Asus Lamborghini VX3.
TEST: Asus Lamborghini VX3.
Vi har satt klørne i Asus Lamborghini VX3 før lansering og er de første i Norge til å prøve ut maskinen.

HARDWARE.NO: Spesifikasjonsmessig er det ingenting å utsette på maskinen. Vekten er oppgitt til rett under 1,7 kg og LED-LCD-skjermen på 12,1 tommer gjør bildene gode sammen med det ferske Geforce 9300M GS-skjermkortet. Intel er som vanlig med på Lamborghini-maskinene med en T9300-prosessor på 2,5 GHz. Vår testmodell var utstyrt med 3 GB minne og en harddisk med romslige 320 GB lagringskapasitet.

LES OGSÅ: MONSTER I GULT

Asus Lamborghini VX3 gjør ikke skam på Lamborghini-navnet. Her får man en spektakulær maskin med design og ytelse i fokus. Til tross for størrelsen og vekten på under 1,7 kg har man klart å presse inn en Intel Core 2 Duo-prosessor på 2,5 GHz, et dedikert skjermkort fra Nvidia og det meste annet man kan ønske seg. Skjermen er intet mindre enn imponerende. LED-baklyset fører til en svært imponerende lysstyrke som igjen gjør det enklere å jobbe i lyse omgivelser. Kontrasten og innsynsvinkelen kan man heller ikke klage på. Om det skal være noe å klage på så er det fargegjengivelsen om man ikke kalibrer skjermen. Som standard er fargene noe kalde.

Innebygget 3G med Turbo-3G-støtte, webkamera og HDMI er noen av spesifikasjonene til VX3. 3G-kortet fungerer ypperlig og konfigurerte seg raskt opp mot SIM-kortet vi satt inn i maskinen. Dette er noe vi ønsker å se mer av i fremtiden, og ja, med Turbo-3G er det ingen problemer med å bruke det opp mot internett. Som bilen er Asus Lamborghini VX3 priset høyt, nærmere bestemt 24.990 kroner veiledende, og det er litt av meningen.

LES OGSÅ: KINESERNE KAN DET

Denne maskinen skal ikke være for alle. Når prisen er såpass høy skulle vi ønsket at i hvert fall batterilevetiden hadde vært en god del bedre. Under to timer på standardbatteriet er for dårlig. Heldigvis så følger det med et større batteri, men om man må bære med seg dette batteriet blir maskinen plutselig ikke så lett å ta med seg lengre.

LES HELE TESTEN AV ASUS LAMBORGHINI VX3 PÅ HARDWARE.NO

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere