RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Test: Størst og best


TESTET: Dell UltraSharp 3008WFP
TESTET: Dell UltraSharp 3008WFP
Tredje generasjon 30-tommer fra Dell setter bildekvalitet og design i høysetet.

HARDWARE.NO: Store barn må ha store leker. Det merker vi spesielt på skjermer, der den fysiske størrelsen til en 30-tommer absolutt gjør inntrykk. 30-tommere er det største og beste man kan oppdrive på skjermfronten for tiden, men det koster. Etter et jevnt prisfall de siste årene, legger Dell 3008WFP seg markant over konkurrentene i pris. Det har de også god grunn til, for 3008WFP er den desidert beste skjermen vi har testet.

Det er sjelden vi ser så god fargerenhet over det hele. Dette, kombinert med svært godt sortnivå og totalt fravær av lekkasje fra baklysene, gjør bildekvaliteten strålende. Skjermen har god dynamikk og viser frem hudtoner på en god måte. Opplevelsen i film er absolutt et høydepunkt. Når det kommer til spill er ikke skjermen like strålende. 30-tommere er ikke spillskjermer, og det gjelder definitivt Dell 3008WFP. Etterslepet er klart tydelig, og litt i meste laget for spillerne. De som liker en runde i et FPS-spill av og til vil nok overleve, men er spill en viktig del av hverdagen, så styr unna.

Fysiske justeringsmuligheter er på plass. Skjermen mangler pivot, men kan senkes langt ned. Menyen er pen, effektiv og funksjonsrik. Antall tilkoblinger er fantastisk, og sammen med USB-hub og kortleser setter dette prikken over i-en for en ellers overbevisende skjerm.

Les hele testen på Hardware.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere