RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Test: Suveren GPS


TESTET: Harman Kardon GPS 810
TESTET: Harman Kardon GPS 810
Video, musikk, håndfri og fjernkontroll. Her har du alt du trenger i bilen.

AMOBIL.NO: Harman Kardon er best kjent for å lage Hi-fi-utstyr til hjemmet og til bilen. Nå har produsenten også begynt å prøve seg på GPS-er. Vi har testet produsentens nye toppmodell GPS-810. Ikke overraskende er dette like mye en skjerm å vise film og spille musikk på som en GPS. Den fungerer også som Bluetooth-håndfri.

LES OGSÅ: PRØV IGJEN, HP!

Harman Kardon GPS 810 er helt strålende som bilnavigator, så vel som multimediamaskin. Det er en fryd å navigere etter GPS-en. Den både varsler om fotobokser, simulerer tunnelkjøring og gir generelt et svært positivt inntrykk. Det er også superenkelt å taste inn adresser på GPS-810, og med litt tilvenning klarer du det lett mens du venter på grønt lys.

LES OGSÅ: GPS-MOBILEN MED TO FREMSIDER

Fjernkontrollen som følger med er imidlertid det viktigste argumentet for å kjøpe GPS-810. Med denne montert i dashbordet trenger du ikke bøye deg for å zoome eller skifte vinkel på GPS-en, og på den måten er det er det usedvanlig enkelt å holde oversikten mens du kjører. At GPS-en i tillegg gjør en bra jobb med å spille musikk og vise film, gjør den til en soleklar anbefaling.

LES OGSÅ: NETCOM OG TELENOR KAN BLI FRANSKE

GPS-810 koster deg rundt 3800 kroner når den kommer i butikkene i slutten av måneden eller tidlig i mai måned. Det er kanskje i meste laget men for de pengene får du et fantastisk navigasjonssystem. Vil du heller spare litt penger, og egentlig bare trenger GPS-en til å navigere med, kan vi anbefale Garmin Nüvi 250W. Den gjør jobben, og koster bare 1500 kroner.

LES HELE TESTEN AV HARMAN KARDON GPS 810 PÅ AMOBIL.NO

LES OGSÅ: TELEFONEN SOM TÅLER JULING

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere