RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tett mellom talentene


Gutta i Tuba Tuba var tilbake på Manglerudfestivalen, selv om de ikke lenger er elever på skolen. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE
Gutta i Tuba Tuba var tilbake på Manglerudfestivalen, selv om de ikke lenger er elever på skolen. KLIKK PÅ BILDET FOR Å SE NESTE BILDE Foto: Foto: Simen Sundsbø
For fjerde år på rad og med alt fra heavy metal til opera gikk Manglerudfestivalen av stabelen.

MANGLERUD: Om du er musikkinteressert skulle du ha tatt turen innom Manglerud på lørdag. Sammensatt lineup, mange sjangere og både kjente og ukjente lokale band gjorde at Manglerudfestivalen var verdt et besøk.

Ikke bare rock

Tidligere har festivalen primært vært en rockefestival, men ifølge arrangørene har de i år valgt å fokusere på alle typer sjangere.

På forhånd ble det lovet alt fra metal og hiphop til opera og jazz.

Over 20 innslag

Det var god stemning og bra oppmøte på årets festival, og det var over 20 band og artister som opptrådte, de fleste fra området.

Musikkelever

Manglerudfestivalen blir arrangert av og med elever på Manglerud videregående skole. Mange av bandene og artistene er eller har vært elever på Manglerud musikklinje, men festivalen slipper også til band og musikere som ikke går på skolen.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere