Aina.Moberg@dittoslo.no"/>
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tettet hull på Ekeberg


UTBEDRET: Hullene på parkeringsplassen ved innkjøringen til Ekeberg camping er fylt igjen med grus og subus. Foto: Aina Moberg
UTBEDRET: Hullene på parkeringsplassen ved innkjøringen til Ekeberg camping er fylt igjen med grus og subus. Foto: Aina Moberg Foto: Foto: Aina Moberg
Nå kan du igjen parkere bilen ved innkjøringen til Ekeberg camping uten å måtte tråkke i dype vannhull og gjørme.

EKEBERG: Nordstrands Blad skrev for to uker sider om pensjonister som synes det var for ille at parkeringsområdet bak bussholdeplassen så ut som en «potetåker».

 
 


De oppfordret kommunen til å kjøre på noen lass med grus. Bymiljøetaten, divisjon idrett, tok utfordringen på strak arm.

Mandag ble hullene fylt med grov stein. Deretter ble 90 kubikk subus fordelt utover plassen og komprimert slik at den nå er hull- og gjørmefri.

– Vi prøver å få fall ned mot sluket slik at vannet renner dit det skal, opplyste de to som utførte arbeidet.

– Arbeidet gjøres for at vann og gjørme ikke skal bli stående, men området vil fortsatt være en grusplass inntil den nye reguleringsplanen for Ekeberg by- og idrettspark er noe mer avklart, forteller informasjonssjef Alise Davidsen i divisjon idrett, Bymiljøetaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere