RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tøffe tak i Påskehare-cup

Snart får vi kanskje se topp-oppgjør mellom Furuset og VIF igjen. I den yngste divisjonen slo hvert fall Furuset VIF-gutta.

Furuset Forum: Denne helgen var det Påskehare-cup i Furuset Forum i regi av -98 laget. Den siste kampen deres ble en klassisk triller mellom ulva fra Furuset og gutta fra Vålerenga. På tribunen vaiet supporterflaggene og begge lag hadde store heiagjenger. Alt lå dermed til rette for et tøft oppgjør. Vålenga scoret det første målet, men Furuset tok det siste stikket og vant til slutt 3-2.
Dette var den aller, aller siste kampen for sesongen for -98 laget. Trener Kjetil Evensen tror at gutta er glad for en pause nå.
Vi har jo holdt på siden august. Dette har vært vårt første år med seriespill. Vi har hatt det kjempegøy, men nå blir det godt med litt ferie også, sier han.
De vant alle kampene sine på hjemmebane i helgen. Dog noe mer målrikt enn mot VIF. Frisk-Asker fikk ti mål i sekken og M/S åtte, mens Furuset slapp inn henholdsvis tre og ett mål i de to første kampene.
Vi fokuserer ikke så mye på resultater. Det viktigste er at gutta har det moro, og det har dem. Hvis vi taper er det ingen som henger med huet heller, sier Evensen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere