RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tøft, svett og oppover


Klare: Starten ved gressletta ved Sinsenkrysset/Muselunden - nesten 300 deltakere fra i fjor. Foto: Gjermund Glesnes/ Nydalens skiklubb.
Klare: Starten ved gressletta ved Sinsenkrysset/Muselunden - nesten 300 deltakere fra i fjor. Foto: Gjermund Glesnes/ Nydalens skiklubb.
Ikke noe å gjøre neste lørdag? Da er det bare å melde seg på motbakkeløpet Grefsenkollen opp, 4,5 kilometer fra Muselunden til toppen!

GREFSEN: – Opplevelsen av å stå på toppen av Oslo blir enda mer herlig når du har løpt opp dit!, ifølge Ingeborg Landstad og Nydalen Skiklubb, som lørdag 11. september på ny arrrangerer motbakkeløpet Grefsenkollen opp

– Forbedrer kondisen

– Trimmere, løpere, syklister, skiløpere og orienteringsløpere bruker jo bakken som trenings- og testløype året rundt.. Trening i motbakke er en svært effektiv måte å forbedre kondisjonen på. Å ha dette løpet som et årlig mål kan gi ekstra motivasjon til å forbedre fysisk form og helse, oppfordrer Landstad. .

Løpet ble arrangert i fjor for andre gang med nesten 300 deltagere.

– Målet i år er å øke antallet ytterligere og å gjøre løpet til en stormønstring sportslig og sosialt for akitve og mosjonister i Oslo, bedrifter, nabolag, ektefeller, og vennegjenger.

LES OGSÅ: Motbakkesjefen gjør comeback

Høydeforskjell på 270 meter!

Grefsenkollen Opp starter på gressletta Muselunden (110 moh) rett ved Sinsenkrysset. Løypa følger Kjelsåsveien og Grefsenkollveien, og opp til målet på toppen (380 moh). Løypa er 4,5 km asfaltlang, og med en høydeforskjell på 270 meter gir det en stigningsprosent på 6 prosent.

Mer info: www.grefsenkollenopp.no

FLERE LØP I OSLO: Tryvann Opp - Oslos bratteste, Nordmarkstraver'n og Halvtraver'n!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere