RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

The Disciplines klar for Øya


 
 
Norsk-amerikanske The Disciplines slipper sitt debutalbum denne uka. Torsdag 7. august spiller de i Middelalderparken under Øyafestivalen.

Ken Stringfellow er kjent fra en lang karriere med det glimrende powerpopbandet The Posies. I tillegg har han i en årrekke bidratt i både R.E.M. og Big Star. Nå har han slått seg sammen med restene av norske Briskeby, Bjørn Bergene, Bård Helgeland og Claus Heiberg-Larsen. Samarbeidet startet med at Stringfellow for noen få år siden bidro på Briskebys hit Joe D`allesandro. Nå har de fire herrene laget et knippe nye låter som er lyden av sommeren 2008.

Forrige gang Ken Stringfellow spilte på Øyafestivalen var på et Øyanatt-arrangement med The Posies i 2005. Den opptredenen er spikra i folks minner på grunn av en usedvanlig sterk konsert av bandet og Stringfellows pussige trang til å opptre i trusa.

I det siste har du sikkert hørt singelen Hello Oslo på radio. Denne uka er skiva Smoking Kills i butikkene. Her finner du knallsterk pop og rock. Så langt har det vært stor glede og breie glis de få gangene denne kvartetten har opptrådt live. Det er nemlig på scenen disse gutta trives aller best.

På Øyafestivalen torsdag 7. august får du mulighet til å oppleve dette bandet på en stor utendørsscene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere