RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Liverpool og Abildsø er det som teller for denne gjengen-
Liverpool og Abildsø er det som teller for denne gjengen- Foto: FOTO:ANDREAS LINDBÆK

«The Liverpool way» på Abildsø

140 barn var samlet på Abildsø i høstferien med en tanke i hodet, nemlig å lære hvordan man spiller fotball av en av verdens aller beste klubber.

Abildsø: Med instruktører fra ungdomsakademiet til Liverpool Football Club skulle 140 barn i tre dager få impulser på hvordan de gjør det i en av verdens mest populære klubb.

Abildsø medarrangør

Hvert eneste år arrangerer Liverpool Football Club fotballskoler i Norge. I år hadde de blant annet valgt Oslo og Abildsø som sitt område. Derfor var det naturlig at klubben Abildsø var medarrangør for skolen.

– Vi har tilrettelagt for skolen og stilte med bane, frivillige og folk som kunne oversette for barna, sier Einar Rydal i Abildsø IL.

Gode instruktører

Nordstands Blad møtte gjengen som var med fra Abildsø IL rett etter skolen var ferdig. Og ungene var ekstremt fornøyd med instruktørene fra Liverpool akademiet.

– Det var utrolig bra trening. Instruktørene var flinke og vi lærte mye nytt. Nå skal vi bruke det vi har lært for å bli best og for å spille i verdens beste klubb Liverpool, sier Jonas Aune Jorde (9) og Herman Rusten (8).

Perfekt arrangement

Siden skolen var i høstferien kom det fotballelever fra hele landet. Abildsø IL er meget fornøyd med gjennomføringen av arrangementet.

– Jeg har ikke sett en umotivert unge i løpet av de tre dagene vi har holdt på. Instruktørene er spillere som aldri nådde helt opp i klubben, men som har vært med på de gode treningsmetodene de har i Liverpool. Så de er vant med å jobbe med barn, sier Einar Rydal.

Et av høydepunktene var da den tidligere måljegeren Ian Rush besøkte skolen.

– Det var det store høydepunktet. Han snakket om holdninger og brukte god tid til å signere skjortene til elevene, avslutter Einar Rydal.

Det var 140 barn med på skolen, hvorav 13 var jenter. I tillegg hadde de egen keepertrener på skolen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere