The Planet med stor oppsetning

Over 80 aktører er med på forestillingen "Identitet". Nilza Duarte, Ouasim Ahssain og Inger-Helene Jeremiassen lover trøkk.

Over 80 aktører er med på forestillingen "Identitet". Nilza Duarte, Ouasim Ahssain og Inger-Helene Jeremiassen lover trøkk.

Det er verdt å komme for å se på. Vi gir dere alt vi har og kanskje mer, lover den danseglade gjengen.

Halsbrekkende øvelser venter på Triaden

VESTLI: Etter mange måneders forberedelse er The Planet klar med en ny stor oppsetning. Over 80 aktører, på og bak scenen, har brukt de siste månedene til å forme forestillingen "Identitet".

En "happy" forestilling

Årets forestilling er et fyrverkeri. Med dans i mange former, blandet med skuespill og litt magi, forteller Aimame Zamour i ei travel treningsøkt og legger til:

Dette blir en litt mer "happy" forestilling bygget på hvordan identitet skapes i hverdagen. De små tingene som er med på å prege oss. Her er alle med på prosessen. Alle fra 10 og opp til 25 år har stått på for å få et resultat som alle kan være stolte av.

Og som før om årene må de til nabokommunen for å finne store nok lokaler. Onsdag er det førpremière med spesielt inviterte, og på torsdag forestilling for alle.

Begge dager klokken 18.00 på Triaden i Lørenskog og begge dager gratis buss begge veier. Den går fra drosjeholdeplassen ved Stovner senter en time før.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: kultur,

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag