RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Groruddalsbandet «Gutta på gangen» var en av arrangørene bak Knardalfestivalen 2010. – Dette gjør vi gjerne igjen! FOTO: STEINAR KNUDSEN
Groruddalsbandet «Gutta på gangen» var en av arrangørene bak Knardalfestivalen 2010. – Dette gjør vi gjerne igjen! FOTO: STEINAR KNUDSEN Foto: foto: steinar knudsen

The show will go on...

Groruddalsbandet ”Gutta på gangen” skifta beite og dro til skogs i helgen, som en av arrangørene bak Music in the woods - Knardalfestivalen 2010. Dette vil de gjøre igjen!

LINDEBERG/KNARDAL: Som eventband på tiende året har Gutta på gangen stadig vendt tilbake til Knardal i Frogn kommune, innerst i Bunnefjorden. Der har de vært og spilt for en lokal paintball klubb.

– Vi synes det er kjempefint på Knardal. Det er et perfekt område for å arrangere en festival, sier Roger Bruvang.

To be continued

Ønsket om å arrangere en kjempefest på Knardal ble til slutt så stort at Roger og Lasse Wallace spant videre på ideen. De fikk med seg Berit Finnseth og Andreas Egeberg som arrangører, og sånn ble det til at en rekke mennesker samlet seg i skogen for å dele en musikkopplevelse forrige lørdag. Været holdt seg, folk fant fram, og i følge Roger gikk alt ganske knirkefritt.

– Det gikk veldig bra! Ingen sure miner. Vi fikk kanskje litte grann mindre folk enn vi hadde forventa å få dit. Men vi hadde cirka 200 mennesker der ute. Det var stor etterspørsel av øl og mat, alle bandene som kom var kjempefornøyd. Vi hadde en bra scene og alt det tekniske var flott og fint. Sett fra arrangørsiden fikk publikum det de ville ha, og de opplevde arrangementet som profesjonelt, forteller han.

Roger synes det er interessant og lærerikt og ha gjennomført «Music in the woods - Knardalfestivalen 2010». Dette fortsetter han gjerne med!

Innvendig storm

For deres egen del, som Gutta på gangen, ble det også en positiv opplevelse.

– Vår opptreden var vi kjempe fornøyd med. Etter to rolige visesanger sparka vi litt mer i gang. Det å være på scenen er alltid er et kick, spesielt i starten. Det er en kamp å vinne nerver og folks fortrolighet, man må få dem med på laget sitt så tidlig som mulig i konserten. Jeg pleier å være veldig stressa. Det er en liten storm innvending. Men når vi har spilt i 10 minutter så senkes skuldrene. Da er det en fest å være der, sier 29-åringen.

Målet med «Knardalfestivalen» var å skape en god opplevelse for en billig penge og bringe folk sammen rundt musikken. Derfor satset arrangørene på band innenforskjellige genre, som sammen kunne gi festivaldeltakerne valuta for pengene. Her kan nevnes artister som Kongefamilen, Yoyoyo Acapulco, Sara Andersson, Henke Swing, Porridge og det lokale bandet HÆ!

– Knardalfestivalen er kommet for å bli, spår Roger Bruvang.

 

Les mer om gutta her: www.lokalavisen.no/kultur/nordmenn-pa-gangen-1.5577402 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere