RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

The Soundtrack Of Our Lives på Soria Moria

Lørdag 29. april spiller det svenske superbandet The Soundtrack Of Our Lives (TSOOL) intim og akustisk konsert i kinosalen på Soria Moria.

TORSHOV: Bandet har gitt ut plater i ti år, opparbeidet seg en stor fanskare rundt om i verden, har spilt med Rolling Stones i Globen og turnert USA med Oasis. Nå kommer de til kinosalen på Kulturslottet Soria Moria.

TSOOL har de siste årene spilt en rekke halvakustiske konserter i Sverige. Nå tar de for første gang konseptet med seg utenfor Sverige, og besøket på Soria Moria er del av en norgesturné.

I tillegg til den vante besetningen, vil TSOOL ha med seg fire ekstra musikere. Det er tre på stryk og en på blås, blant annet med bakgrunn fra Stockholms Strings & Horns, kjent for å ha turnert med Brian Wilson og Arthur Lee.

Konserten vil foregå i en "unplugged" setting, med sittende publikum, og i en intim atmosfære. The Soundtrack Of Our Lives vil spille låter fra hele sin karriere, men med hovedfokus på deres mer melankolske og roligere materiale. Bandet vil også spille en del låter fra deres "A Present From The Past"-utgivelse som kom i fjor.
I kinosalen på Soria Moria er avstanden minimal fra scenen til det sittende publikum. Musikkbladet Q Magazine har kåret dem til "ett av de 50 bandene du må se før du dør". Nå har du sjansen.

Dørene åpner klokka 21.00, konsertstart klokka 22.00, og billettene koster 280 kroner (www.soria-moriakino.no). Konserten er et samarbeid mellom Foreningen Kulturslottet Soria Moria og bydel Sagene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere