RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thinn til Furuset

Furuset har signert sønn av tidligere storspiller Sigurd Thinn. Unggutten Fredrik Thinn blir å finne i Forum neste sesong.

Furuset: Foreløpig er det litt uklart hvem som spiller for Furuset neste sesong. Men det er klart at unggutten Fredrik Thinn går fra Manglerud/Star til erkefienden i Forum.
Bra fysiske tester
- Fredrik er en spennende spiller. Nå får han absolutt muligheten til å vise seg frem, sier Furuset-trener Aki Mykkanen og fortsetter:
- Over 90 prosent av spillerne våre er fra egen stall. Vi kommer nok til å prøve å fortsette på den samme linjen vi har vært på denne sesongen også neste sesong.
Selv om det bare er en drøy måned siden Furuset avsluttet serien med tap i kvalifiseringen til opprykk til UPC-ligaen, ligger gutta ikke lenge på latsiden. Fjerde april begynte gutta med fysiske tester for å se hvordan de ligger an før den virkelige oppladningen for neste sesong starter.
- Det var gledelige resultater sammenlignet med nivået på samme tid i fjor. Men vi må prøve å øke intensiteten enda mer foran neste sesong.
Men selv om det var gledelige nyheter på testene, er det en ting Mykkanen ikke er spesielt glad for.
- Det er veldig synd om vi mister Kristian Forsberg. Det er sånne spillere som han en trener vil ha på laget, men jeg håper bare han følger hjertet sitt, avslutter finnen.

Fredrik er en spennende spiller. Nå får han absolutt muligheten til å vise seg frem

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere