RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thom Hell og Marte Wulffs kjærlighetsbånd


Etter ti år med gjengen i Love Connection gir Thom Hell ut debutalbum og deler sjefsrollen med Marte Wulff og Frank Hammersland.
Etter ti år med gjengen i Love Connection gir Thom Hell ut debutalbum og deler sjefsrollen med Marte Wulff og Frank Hammersland. Foto: Arkivfoto
Det har tatt ti år, men endelig gir The Love Connection ut et album. I front står Thom Hell, Marte Wulff og Frank Hammersland.

Det tok totalt fem år å lage det første albumet, som beskrives som en evig hyttetur og en varm, melodiøs lykkepille av en plate. 7. november skal kjærlighetsbåndet mellom alle de involverte lanseres.

Et eget sound

The Love Connection ble opprinnelig dannet som backingbandet til Thom Hell. Etter to plater avskjediget han dem, for så å bli med i bandet igjen noen år senere som et likeverdig medlem. Det er noe med lyden, et sound som bare akkurat dette bandet får til sammen. Og de har det altfor gøy til å avslutte leken.

Ingen sjef

Sammen med vokalistene finner vi Ørjan Liavåg, Vidar Ersfjord, Jørn Raknes og Bjarte Jørgensen. Prosessen har vært mer fest enn slit. Med tre frontfigurer og ingen sjef, gjaldt demokratiets spilleregel nummer en; den som skriker høyest vinner. Og alle har innsett at de er blitt for gamle til å krangle, skriver de i pressemeldingen.

LES OGSÅ: TURIST KAN BLI LISAS STORE GJENNOMBRUDD

Trekantforhold

The Love Connection har også blitt navnet på albumet - et uslitelig bånd mellom gode venner. At Thom Hell og Marte Wulff startet det hele som kjærestepar, er ingen hemmelighet, men trekantforholdet oppstod tidlig; Da det ble slutt med Marte, flyttet Thom rett inn på et ledig rom hos Frank. På plata synger de stort sett låtene de selv har skrevet, men alle bidrar på alt. Det resulterer i nydelige harmonier og et solid trøkk.

Poplåter og progrock

Plata beskrives som en samling av upbeat poplåter, noen spor som tenderer mot rolig progrock i velkjent Thom Hell-ånd, mens andre igjen har elementer av country og folk, og avslører en kjærlighet til steelgitaren.

Gjengen er alt i gang med å skrive stoff til neste plate, som de mener ikke skal ta fem nye år å lage.

LES OGSÅ: SLIK SKAL OSLO SENTRUM UTVIDES TIL GRORUDDALEN

 

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere