Thorleif: Har vel lagt om nesten alt!

Ernæringsterapeut Gunn Karin Sakariassen har gitt Thorleif Edin oppskriften på et nytt liv, og Thorleif er allerede godt i gang! Foto: Fredrik Eckhoff

Ernæringsterapeut Gunn Karin Sakariassen har gitt Thorleif Edin oppskriften på et nytt liv, og Thorleif er allerede godt i gang! Foto: Fredrik Eckhoff

Jeg merker allerede at jeg er i litt bedre form, sier Ullern-mannen Thorleif Edin, etter at han har lagt om livsstilen ved hjelp av ernæringsterapeut Gunn Karin Sakariassen.

ULLERN/HEGGELI: Vi introduserte i februar våre lesere for Thorleif (55), som etter et lengre opphold på Diakonhjemmet i desember med både lunge- og hjerteproblemer, bestemte seg for å ta tak i sin egen helsesituasjon.

LES OGSÅ: Thorleif: Det var like før for meg

Han meldte seg på vektoptimaliseringskurs i regi av Heggeli helhetsmedisin, og nå er det omtrent to uker siden han startet sitt nye liv.

LES OGSÅ: Følg jakten på et sunnere liv!

Det nye livet

For det er vel et nytt liv vi snakker om her, Thorleif?

Ja, du kan vel si at det er 90 prosent forandring av kosten, sier Thorleif.

Hva er den største forskjellen?

Først og fremst har jeg kuttet helt ut poteter, ris og pasta. Og jeg savner det ikke heller. Sukker er også kuttet ned på, sier han og forteller at han allerede mener han er i bedre form.

Nå spiser Thorleif fem måltider om dagen, noe han syns er ganske uvant.

Og jeg handler ting jeg aldri har sett etter før i butikken! smiler Thorleif og nevner solsikkefrø og linfrø som bestanddeler som aldri tidligere har funnet veien til hans mage. En mage som etter planen både skal bli mindre og hjelpe ham til både bedre pust og et hjerte som trives bedre.

Favorittmaten

Thorleif er fornøyd med den nye dietten, som ernæringsterapeut Gunn Karin Sakariassen har satt sammen med grunnlag i Fedon Lindbergs tankegang.

Hva er det beste du har spist så langt?

Det må være tunfisksalaten. Den er kjempegod og består av blant annet tunfisk fra boks, rødløk, agurk, paprika, olivenolje, lettmajones og pepper, sier han.

Vi følger Thorleif videre i hans kamp for bedre helse og en sunnere mage!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.