*Nettavisen* Nyheter.

Thriller...

Holmlia var det beste laget, men tapte allikevel en høydramatisk kvart- finale mot Ull/Kisa som måtte avgjøres på straffespark.

Ekeberg: Fotballspillet kan være brutalt. Det fikk Holmlias juniorgutter erfare da de måtte se seg slått ut av Norway Cup etter en thriller av en fotballkamp. Nordstrands Blad lot seg imponere voldsomt av de tekniske og lekne Holmlia-spillerne, som hele tiden ønsket å vise offensiv angrepsfotball ispedd artisteri og sann fotballglede. Men, det er som kjent målene som teller og der var laget altfor lite produktive, målt opp mot antall sjanser.

Ull/Kisa tok ledelsen

Med bare to minutter igjen å spille av den første omgangen, glapp det i markeringene hos Holmlia, og Kim Brenna kunne gi Ull/Kisa en 1-0 ledelse. Dette var noe imot spillets gang, selv om Marius Støvind i Holmlia-målet måtte gripe inn ved et par farlige episoder underveis i omgangen.

Etter en andreomgang som vippet litt frem og tilbake, måtte det et rødt kort til en Holmlia-spiller for at laget virkelig våknet og satte inn en solid sluttspurt.

Den ene sjansen etter den andre ble forspilt, men med åtte minutter igjen av ordinær tid kunne de 250 fremmøtte Holmlia-supporterne endelig juble for Setar Salimis viktige scoring.

Tapte på straffespark

Tiden rant ut for begge lag og etter målløse ekstraomganger var det duket for straffesparkkonkurranse.

Begge lagene satte inn de fem første straffene, men på den siste og avgjørende straffen misset Holmlia og dermed røk også semifinaleplassen i årets Norway Cup.

Litt urettferdig sett kampen under ett, men det skal da engang kåres én vinner og elleville Ull/Kisa-spillere jublet hemningsløst etter triumfen.

Dette er sånn som skjer, men det føles litt surt akkurat nå, sa en fattet Holmlia-kaptein Abdulai Saar.

Det er små marginer i fotball og vi er nødt til å score på sjansene våres underveis i kampen, for dem hadde vi nok av, avsluttet kapteinen som allikevel var meget fornøyd over å ha kommet til en kvartfinale i verdens største fotballturnering.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.