RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I mars kan det lønne seg å ta turen innom Barnekunstmuseet. FOTO: UTLÅNT
I mars kan det lønne seg å ta turen innom Barnekunstmuseet. FOTO: UTLÅNT

Tid for barnekunst

Barnekunstmuseet på Frøen byr på en mars-måned spekket med spennende aktiviteter.

FRØEN: Fire tirsdager i mars, 2., 9., 16. og 23., blir det fortellerteater under tittelen «Forest». En underfundig, humoristisk fortelling som handler om at ikke alt kan kjøpes for penger. Onsdager og torsdager klokken 9.30, 11.00 og 12.30 kan man få omvisning og musikk, men husk at omvisningene må bestilles på forhånd. Hvis man legger turen innom museet på en søndag kan man underholdes av både kunstverksted og trommekurs.

Det Internasjonale Barnekunstmuseet ved Frøen stasjon er en pioneer institusjon og regnes som et av de første i sitt slag i hele verden. Og per i dag rommer museet en unik kunstsamling laget av barn og unge fra mer enn 180 land. Hovedmålsettningen til museet er å fremme «barnas rettigheter» og i fremtiden fungere som et forskningssenter for barnas kunst, historie og kultur.Åpningstider og tlf. tid: Tirsdag, onsdag, torsdag (9.30-14.00) og søndag (11.00-16.00). Stengt: mandag, fredag og lørdag (og røde dager). Se mer på www.barnekunst.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere