*Nettavisen* Nyheter.

Tidenes beste i MS-trøya

(F.v) Daglig leder Tom Nyborg og hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wold (t.h) gleder seg til å se Tommy Stenersen (midten) i MS-trøya.

Tommy Stenersen (32) vil få en sentral rolle både på laget og i klubben, etter at den tidligere stabækspilleren signerte treårskontrakt med MS.

MANGLERUD: MS nye hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wolds kontaktnett har sørget for at MS i dag, torsdag, signerte en treårskontrakt med midtbanespilleren Tommy Stenersen.

Dette er vel den beste spilleren som har vært i MS noen gang, smiler Hansen Wold.

Stenersen har over 15 års erfaring med spill på det høyeste nivået i Norge, og i 2006-sesongen var han den spilleren med flest målgivende pasninger i eliteserien.

Ballsentral

MS-treneren ser for seg Stenersen i en sentral rolle både på laget og i klubben for øvrig.

I ham får vi en ballsentral på midten, med tippeligaerfaring. Det kommer til å bety mye for laget, sier Hansen Wold.

Han ga klar beskjed til MS-ledelsen før han tok over, at han ønsket å signere to-tre «store fisker» for å heve spillergruppa som for øvrig vil bestå av unge og lovende spillere.

To-tre erfarne spillere vil være med å heve nivået på de yngre gutta raskere, sier Hansen Wold.

Vanskelig å takke nei

Og i tillegg til å bidra på banen, blir Stenersen ansatt i klubben. Han skal jobbe med ulike områder av klubbdriften, blant annet spillerutvikling.

Dette blir veldig spennende, og jeg ser fram til å være med å bygge opp MS fra skratsj, sier 32-åringen, som forteller at han har gjort et veivalg ved å signere for MS.

Midtbanespilleren takket blant annet nei til Moss og Strømmen.

Jeg valgte MS fordi jeg ser muligheten til å utvikle meg på flere områder, ikke bare som fotballspiller. Og jeg fikk et veldig godt tilbud om det her, og det var rett og slett vanskelig å skulle takke nei til det.

Stenersen skal i tillegg fullføre økonomistudier, og planlegger dessuten å starte med trenerstudier.

Bygger kompetanse

Hansen Wold understreker at ved å signere Stenersen, bygger klubben sportslig kompetanse.

Tommy kommer til å bidra godt utover det å være fotballspiller, og han tilfører spennende kompetanse til klubben.

Daglig leder Tom Nyborg er meget fornøyd med signeringen.

Han er et meget godt forbilde, og en god spiller. Tommy har erfaring fra profesjonelle klubber, og vi håper selvsagt å lære masse av han, sier Nyborg.

Ekstern investor

Det er som kjent en ekstern investor som har forpliktet seg til å betale for Stenersens treårskontrakt.

Vi er veldig heldige som har fått en ekstern investor som var villig til å hjelpe MS, dette er noe klubben alene aldri ville kunnet gjøre, understreker Nyborg.

Vi kommer til å danne et eget AS, med midler som er øremerket nye signeringer, og som denne investoren vil dekke kostnadene til. Dette er altså penger som ikke har noe med tidligere lønnsforpliktelser i MS, sier Hansen Wold, som er den som har trukket i trådene for å den anonyme investoren med på MS-laget.

God kjemi

At Hansen Wold og Stenersen hadde god kjemi da førstnevnte var assistenttrener i Stabæk i 2006-sesongen, har også vært med på å sørge for at Stenersen havnet i MS.

Vi har en veldig god fotballfaglig kjemi, og det har en del å si at man har en personlig link i disse tilfellene, smiler Hansen Wold.

Jeg kjenner Kjell godt fra tida i Stabæk, og vi hadde suksess sammen der, så det har også vært med å påvirke min avgjørelse, bekrefter Stenersen med et smil.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.