RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidenes mest proffe


Konsentrert: Vestkantgutten Kim Gibson leverte flere gode mønsterdemonstrasjoner på matten i Bygdøhus. Han fikk til slutt ett gull og ett sølv.
Konsentrert: Vestkantgutten Kim Gibson leverte flere gode mønsterdemonstrasjoner på matten i Bygdøhus. Han fikk til slutt ett gull og ett sølv.
Leder, trener og utøver Kim Gibson, var strålende fornøyd etter gjennomføringen av Norgescup-stevnet denne helgen.

Bygdø: Wushu er nok for mange mer kjent som "kung fu", og er en relativt liten gren i kampsport-Norge foreløpig.

Wushu er det riktige navnet, men folk flest kjenner nok uttrykket "kung fu" best, fra filmens verden, sier vestkantgutten Kim Gibson.

Oslos flotteste område

Denne helgen var det klart for årets første Norgescup. Oslo Wushu er stolte av å invitere klubber fra hele landet til Bygdøhus.

Kretsen har god erfaring med å arrangere kampsportstevner her, og det er jo et av Oslos flotteste områder. Så vi er stolte av å invitere til Norgescup her, smiler Kim Gibson.

Høyt nivå

Det er nokså små forhold i det norske wushumiljøet, men dette stevnet var med på å ta noen skritt videre. Fullsatte tribuner, dog nokså små, bra nivå på utøvere og dommere, samt god organisering preget søndagens stevne.

Dette var tidenes mest profesjonelle stevne i vår idrett med tanke på organisering og opprigg, mener Gibson fornøyd.

Sju debutanter

Når han i tillegg tok ett gull og ett sølv, og Oslo Wushu ble beste klubb, var dagen fullkommen.

Jeg er ekstremt stolt over våre utøvere og deres resultater, og ikke minst våre mange frivillige som stilte opp, sier Gibson. Ettersom han hadde mange hatter i forkant av dette stevnet, hadde ikke Gibson

Og for min egen del gikk stevnet supert med ett gull og ett sølv. Jeg har ikke hatt så mye tid til å trene, siden jeg har vært ansvarlig for organiseringen i tillegg, forteller vestkantgutten.

Gibson var for øvrig den eneste av Oslos åtte utøvere som ikke debuterte i stevnesammenheng denne helgen.

Det var veldig spennende. Jeg var nervøs, men det var først og fremst veldig gøy, sier Alex Vu (15). Han gikk mot to drevne utøvere i sin klasse i moderne håndform, men kom på en fin bronseplass.

Klubbens yngstemann, Thomas Huang, dro skikkelig til og gikk til topps i sin klasse, håndform junior, mens Anette Bergström tok gull i dameklassen.

Jeg er ekstremt stolt over våre utøvere og deres resultater

Kim Gibson

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere