RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidenes rekord for Aker Brygge


Det er ikke bare denne skulpturen på Aker Brygge som gnir seg i hendene. Også senterledelsen er rimelig godt fornøyde for tiden.
Det er ikke bare denne skulpturen på Aker Brygge som gnir seg i hendene. Også senterledelsen er rimelig godt fornøyde for tiden.
Tirsdag 21. juni ble en spesiell dag for Aker Brygges forretninger.

AKER BRYGGE: Nattåpen tirsdag med fire timers ekstra åpningstid ga tidenes omsetningsløft for butikkene og serveringsstedene på Aker Brygge:

Da forretningene og restaurantene endelig kunne stenge dørene for kvelden, viste det seg at de hadde omsatt for 8,3 millioner kroner på én dag.

Del på Facebook

Tidenes omsetningsdag på Aker Brygge, fastslår senterdirektør Tomas Oberg i en pressemelding. 

For butikkene isolert  ble omsetningen løftet fra 1,9 millioner kroner  i 2010 til 4,4 millioner kroner i 2011. Det tilsvarer en  vekst på 132 prosent. 

LES OGSÅ: Slik blir nye Aker Brygge

LES OGSÅ: Rekordapril for Aker Brygge

Den ene langdagen, førte også til at Aker Brygge også kunne notere seg for tidenes ukesomsetning.  42,1 millioner kroner,  1,9 millioner kroner over tidligere rekord, var tallene etter endt uke. 

- Man var nødt til å stenge dørene inn til flere av butikkene ved midnatt for å få avsluttet handelen, opplyses det i pressemeldingen. 

Ikke uventet gir slike tall handelsfolk  mersmak.  I september er Aker Brygge klar for en ny langdag. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere