*Nettavisen* Nyheter.

Tidenes spillblodbad!

BLODIG: Gears of War 2 er en splatter av en annen verden, men den funker bra - bloody bra!

Knel, voldsspill. Deres nye konge har ankommet!

Klikk på bildet for å forstørre.

Første dag på jobb for den nye førskolelæreren.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Gi oss det hemmelige notatet, Jens. Vær så snill.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Husket du å ta med sitteunderlag, Gunnar?

Klikk på bildet for å forstørre.

Her kommer den kalde, fine tida.

GAMER.NO: Det første Gears of War var banebrytende innen actionspillsjangeren. Spillet hadde et enkelt, men effektivt, kontrollsystem kombinert med gode muligheter til å finne dekke ved skuddvekslinger. Oppfølgeren fortsetter i samme sporet, men gjør alt så mye bedre.

Les også: Gears of War 2 er ferdigutviklet

Der Epics forrige mesterverk var blottet for en historie verdt å bry seg om, forsøker Gears of War 2 å suge oss inn med hud og hår når det kommer til det narrative. Resultatet blir en herlig B-filmhistorie som engasjerer uten å ta seg selv altfor høytidelig.

Les også: Slik lages Gears of War 2

Siden rammene rundt har blitt såpass mye bedre, er det en glede å konstatere at skytingen er midt i blinken. Flere våpen, med flammekaster og granatkaster blant nykommerne, og ferske fiender gjør hver kamp til et lite eventyr. Kampene er nærmest poetiske mesterverk i vold og drap.

Les også: Gears of War 2 ikke til PC

Videre er det en stor bonus at grafikken også har fått seg et løft. Her snakker vi spinnville miljøer og stadig variasjon i omgivelsene rundt deg. Du kjeder deg aldri i skoene til elitesoldat Marcus Fenix, for å si det slik.

Gears of War 2 gir deg en fyldig enspillerkampanje du enten kan spille alene, eller sammen med venner. På toppen av det igjen er det mulig å kjempe mot andre over nett i diverse flerspillermoduser eller spille et minispill eller to lokalt. En mer komplett actionpakke finnes ikke.

Les hele anmeldelsen av Gears of War 2 på Gamer.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.