Tidligere dømt familie siktet i hasjsak i Oslo

Infosjef Kari Huseby, stasjonsjef Kåre Stølen og visepolitimester Roger Andresen på pressekonferansen om organisert narkosalg tirsdag ettermiddag.

Infosjef Kari Huseby, stasjonsjef Kåre Stølen og visepolitimester Roger Andresen på pressekonferansen om organisert narkosalg tirsdag ettermiddag. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Politiet vil trolig varetektsfengsle mellom fire og sju av de 18 pågrepne i storaksjonen mot gatesalg av hasj i Oslo.

OSLO ØST: Blant de siktede er en familie som tidligere er dømt for hasjsalg på Tøyen.

Familiefaren (53) og to av hans sønner (29 og 31) ble i 2007 dømt for salg av 85 til 90 kilo hasj fra familiens leilighet på Tøyen i Oslo. Moren (53) ble pågrepet under razziaen mot leiligheten i 2005, men ble aldri tiltalt i saken.

Les også: 18 pågrepet i narkoaksjon i Oslo

Nå er alle fire siktet etter politiets storaksjon mot gatesalg av hasj i boligstrøk i Oslo, skriver Aftenposten.

Politiet aksjonerte mot to Lime-butikker på Grønland og Majorstuen under storaksjonen tirsdag. Moren er oppført som styreleder av en av butikkene. Faren var daglig leder av den andre.

Ifølge avisens opplysninger, tror politiet mellom fire og sju av de 18 pågrepne i storaksjonen vil bli framstilt for varetektsfengsling.

Politiet arbeider med å fremstille flere siktede i saken for varetektsfengsling torsdag og fredag, men torsdag formiddag sier politiet til NTB at det foreløpig ikke er berammet noen fengslingsmøter. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.