RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tigrene møtte motstand


Spillende trener Ty Fisher og resten av Centrum Tigers avsluttet med stil mot Trondheim Tornadoes.
Spillende trener Ty Fisher og resten av Centrum Tigers avsluttet med stil mot Trondheim Tornadoes.
Det var bunnlaget Trondheim Torna-does som kom best i gang mot Centrum Tigers, men en solid 4. periode sikret topplaget nye poeng.

LØKKA: Det var lite som skulle tilsi at Trondheim Tornadoes innehar bunnplasseringen i 1. divisjon basket for menn da de inntok Vulkanhallen og møtet med toppklubben Centrum Tigers sist lørdag.

Gjestene imponerte i store deler av oppgjøret med godt offensivt og defensivt spill og beviste samtidig at de enkle løsningene ofte er de beste.

Trondheim presterte å lede etter den første perioden og vant også den tredje, før Centrum satte inn sin sluttspurt og viste tegn på solid klasse.

Tigrene våknet

Selv om gjestene startet best og rystet Centrum innledningsvis, virket det hele tiden til bare å være et tidsspørsmål før tigrene skulle ta sitt ansvar og våkne opp fra dvalen - det skjedde.

Anført av Emari O'Garrow, Ty Fisher og Aivaras Simkunas, snudde vertene den dårlige starten, fikk skikk på det defensive spillet og fortjent jubel fra de vel 100 fremmøtte tilskuerne for flere gode angrep.

Dette resulterte i en 92-78-seier for laget som har klare ambisjoner om å vinne serien.

Det er vårt klare mål ja, fortalte Centrum-trener Djordje Borojevic til Østkantavisa rett etter kampslutt.

Vi skal vinne serien, men da må vi også passe oss for å undervurdere motstanderen som vi gjorde ikveld. Det ble en litt "etter ferien-kamp" og jeg er langt mer imponert over hva Trondheim presterte enn hva vi gjorde, jeg synes Trondheim fortjener skryt for innsatsen sin, avsluttet Borojevic.

Kun ett tap

Med seieren over Trondheim tok Centrum Tigers sin åttende seier på ni forsøk så langt i 1. divisjon. Dermed ligger laget bare to poeng bak tetlaget OSI, men med to kamper mindre spilt.

Det eneste tapet så langt kom for Langhus (87-97) i november.

-Vi skal vinne serien, sier Djordje Borojevic

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere